Appartementen Mijas Costa - Cerrado del Aguila

Één van de mooiste bankbeslag aanbiedingen: deze prachtige nieuwe woningen in Mijas, Málaga. Sinds maart 2016 op de markt. Profiteer snel, want dit project is enorm gewild. Inmiddels zijn er reeds enkele woningen verkocht.

Gloednieuw luxe appartementencomplex. Woningen met 2 en 3 slaapkamers in Cerrado del Aguila beschikbaar.
Project won de Banking Opportunity Award! Vanaf € 166.500,-

Meer info >

Costa Del Sol -  Málaga - Cerrado del Aguila

Kenmerken

Play video


Type woningen: Appartement
Plaats : Mijas
Wijk: Cerrado del Aguila
Ligging: Zuiden
Woonoppervlakte: 73 m2
Totale oppervlakte: 85 m2

Oppervlakte incl. terras: 91 m2
Staat: Nieuw
Slaapkamers: 2 of 3
Badkamers: 2 of 3
Aantal verdiepingen: 4
Afstand tot zee: 3000 meter


Meer info >

 


In het hart van de Costa del Sol, op steenworp afstand van de stad Málaga, ligt Cerrado del Aguila Golf. Een prachtig nieuwbouwcomplex gericht op 'de ultieme kwaliteit van leven'. Het project bestaat uit vijf blokken met in totaal 20 woningen per blok, verdeeld over appartementen en enkele penthouses. Meeste huizen hebben 2 of 3 slaapkamers, daarnaast met garages, berging en een ruim terras. Zuidelijke oriëntatie met prachtig uitzicht over de zee en golfbanen. Dit complex ligt in een woonwijk, is ontworpen volgens bioklimatologische criteria en de combinatie van design en technologie speelt eveneens een belangrijke rol.

 

Arana de Mijas en deze prachtige 'Cerrado del Aguila'-ontwikkeling ligt tussen de steden van Fuengirola en Mijas in, op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga, omringd door diverse faciliteiten, zoals restaurants, winkels en meer. Goede verbindingen en prima infrastructuur, waardoor strand en andere steden eenvoudig te bereiken zijn.

Een ideale bestemming en de beste kwaliteit.

Meer info >

 
Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x