Canarische Eilanden

De Canarische eilanden bevinden zich in de Atlantische Oceaan, dichtbij de Marrokaanse west kust. De eilandengroep bestaat uit verschillende eilanden, zoals El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, Lanzarote, La Palma en Tenerife. Ze zijn van vulkanische afkomst, wat zich uit in de mooie, soms vervreemdende natuur en zwarte zanderige stranden. De eilandengroep is een geweldige plaats voor buitenactiviteiten gecombineerd met de zon, zee en strand leven langs de kust. Aangezien dat de Canarische eilanden geen seizoens veranderingen hebben, geniet u van de zomerse temperaturen heel het jaar lang.

 

Terwijl de mooie natuur en het comfortabele klimaat het een geweldige plaats maakt voor het allerdaagse leven, is het ook een geweldige plek om te vestigen. De Canarische eilanden hebben in totaal 8 luchthavens, een geweldige netwerk aan snelwegen en een moderne veerboot die verbindt is aan de eilanden.

Canary Islands

 

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in gelegeheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Hier kunt u een overzicht zien van alle beschikbare panden in de Canarische eilanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woningen op de Canarische Eilanden

   

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x