Lofts Gran Turia - Valencia

Valencia - Gran Turia Lofts - vanaf € 66.000

WONEN EN/OF WERKEN IN VALENCIA - BEST BANK DEAL - LOFTS VALENCIA STAD

Zeer betaalbaar wonen en/of werken in lofts in de nieuwe woon-werk wijk Gran Turia Valencia. De nieuwe creatieve wijk van Valencia. Op tien minuten van het centrum en de luchthaven.

 

Nieuwe lofts, kantoren, winkels, garages gelegen in de stad Valencia. Een uitstekende strategische locatie bij de snelwegen; op slechts 10 minuten van het centrum en ook in 10 minuten - via de A3 - bij de luchthaven van Valencia.

Deze ruime lofts maken onderdeel uit van het wooncomplex Ciudad Gran Turia in Valencia stad - direct tegenover het winkelcentrum Gran Turia. Er zijn 3 soorten lofts:

 
lofts valencia - outside
Lofts Valencia Gran Turia - outside view
 
Wonen of werken in het nieuwe woon-werkwijk Gran Turia in Valencia. In 10 minuten ben je in het centrum van Valencia. Naar de luchthaven is het ook slechts 10 minuten rijden. Prima infrastructuur met het grote vanwege de ligging direct verbonden met de ringweg V-30, de haven en de luchthaven. Ideaal om te wonen en te werken of - gezien de toenemende populariteit van Valencia stad - om te verhuren. De lofts hebben een gemeenschappelijk zwembad en 24 uurs beveiliging.
 
 
 
lofts valencia - living - view inside
Lofts Valencia Gran Turia - view inside

De lofts hebben hoogtes van meer dan 4 meter en zijn in te delen naar eigen smaak nader in te delen. Het complex heeft zeer veel te bieden; omgeven door prachtige tuinen, met mogelijkheid van een eigen parkeerplaats en/of opbergruimte. De woon lofts zijn er in een oppervlakte vanaf 56m2 tot 93m2.

 
office lofts valencia - working - view inside
Office Lofts - Valencia - Gran Turia - view inside

De kantoor lofts zijn beschikbaar in verschillende groottes - van 69m2 tot 235m2 - en natuurlijk helemaal aan te passen naar eigen wens.

Al vanaf € 66.000 

more info

 
Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x