Andalusië - Málaga

Andalusië is een van de prachtigste streken van het warme Spanje. Je vervelen zal hier zeker niet gebeuren! Neem een bezoekje aan de prachtige cultuur met alle bezienswaardigheden, wandel door de indrukwekkende natuur of ga heerlijk shoppen of relax aan de sublieme stranden. 

Andalusië is een van de zeventien autonome regio's van Spanje en is naar inwoneraantal de grootste Spaanse regio. De hoofstad is Sevilla, wat zeker ook de moeite waart is om een bezoekje aan te brengen! 

Er zijn veel populaire museums gevestigd in deze streek, zo vind je er het Picasso musuem en Alhambra. Verder is een daguitstapje naar Juzcar, ook wel het smurfendoprje genoemd, zeker de moeite. Het dorpje is helemaal blauw en je vindt er zelfs de smurfen terug. Andalusië ligt aan de Costa del Sol, deze prachtige stranden zijn ideaal voor een heerlijk ontspannen dagje. Of je nu liever naar een druk strand gaat of rustig ligt, je vindt het hier allemaal. 

Hier liggen de leuke steden Málaga, Sevilla, Granada, Ronda en Córdoba. Maar Andalusië heeft nog veel meer te bieden: wil je naar de gezellige dorpjes met de echte Spaanse charme? Dan zijn Nerja, Mijas, Frigiliana en Iznájar zeker een aanrader! 

Woningen in Andalusië 

 

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg
Scherp geprijsde villa
Vlakbij golfbanen - drie slaapkamers - prachtig uitzich - volledig uitgeruste keuken
Klik hier voor meer informatie
€ 630.000,-
 
1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg
Herenhuis in Marbella
Gemeenschappeijk zwembad - drie slaapkamers - garage aan de woning - zonnig terras
Klik hier voor meer informatie
€ 375.000,-
 

Buiten deze fantatische woningen is ons aanbod in Andalusië nog veel uitgebreider, dus neem zeker een kijkje naar ons aanbod in Málaga en Almería en vind jouw droomwoning voor een zeer voordelige prijs! 

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x