Residentie Vista Lobos, Playa Blanca, Lanzarote

Een van onze beste bankbeslag aanbiedingen: deze gloednieuwe residentie op het eiland Lanzarote. Mooie villa's in Playa Blanca, dicht bij Yaiza, een van de meest bekende en mooiste dorpen van het eiland. Sinds kort is de tweede fase van deze ontwikkeling op de markt, die momenteel in aanbouw is. Omdat de meeste woningen al zijn verkocht, worden de laatste 7 huizen aangeboden nu voor ongelooflijke prijzen aangeboden. Een ideaal vakantiehuis en op één van de Canarische eilanden.

NIEUW OP DE MARKT: Villa's op Lanzarote

Prijzen vanaf € 260.000 - Slechts 7 woningen beschikbaar

Meer info >

Vista Lobos Lanzarote

Kenmerken


Woning type: Villa
Eiland:  Lanzarote
Plaats:  Yaiza
Buurt: Playa Blanca
Woonoppervlak: 198.5 m²
Totale oppervlak: 343 m²

Status: In aanbouw
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Verdiepingen: 2
Afstand tot de zee: 2,5e kilometer
Afstand tot vliegveld: 30 kilometer

 

Meer info >

 

Woningen Villas Lobos Lanzarote Interieur

 

Deze prachtige huizen maken deel uit van de Residentie 'Vista Lobos' in Playa Blanca, deel van de gemeente Yaiza. Woningen met ruime, open ruimtes vol lichtinval door grote ramen, fantastische terrassen en een grote tuin met privé zwembad. De huizen bestaan uit 2 verdiepingen met 2 grote slaapkamer en badkamers ensuite, een luxe keuken met apparatuur en een kantoor (of studeerkamer) op de bovenverdieping. Op de benedenverdieping is een ruim multifunctionele ruimte te vinden waar diverse mogelijkheden voor handen zijn, daarnaast een badkamer mét whirlpool.

 

Woningen Villas Lobos Lanzarote Interieur

 

Dit is de tweede fase van het project en de meeste villa's zijn al verkocht. Het complex ligt dicht bij Yaiza, een van de gemeenten op Lanzarote, en een schitterende bestemming in het zuidwesten van het eiland. Yaiza is een van de mooiste dorpen van het eiland, volgens de lokale bevolking en toeristen. Daarnaast grenst de residentie aan een promenade met restaurants, winkels en een sprankelende jachthaven. Een exclusieve omgeving met ongelooflijk uitzicht op Isla de Lobos, goede infrastructuur over het gehele eiland, snelle toegang via veerboot naar het eiland Fuerteventura en zeer dicht bij het winkelcentrum Punta Limones. Op loopafstand van enkele attracties van het eiland, zoals het natuurpark Timanfaya, La Gerla, Los Volcanes en Puerto del Carmen. Dit is een geweldige investering op het vulkanische eiland Lanzarote. 

Meer info >

 
Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x