Costa de Almería

De Costa de Almería bevindt zich in het Zuid-Oosten van Spanje en is onderdeel van Almería in Andalusië. Het gebied kenmerkt zich door een landschap dat er bijna woestijnachtig uitziet dat onderbroken wordt door mooie, witte dorpjes tegen bergflanken en authentieke vissersdorpjes aan de kust.

De kust is verdeeld in twee delen; het meest toeristische deel ‘el Poniente’ en het rustige, nog authentieke ‘el Levante’. Ongeveer in het midden vind je het prachtige natuurpark Cabo de Gata, een gebied van vulkanische oorsprong waar ruig berg-en rotsachtig landschap wordt afgewisseld door kristalblauwe baaien met roze flamingo’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds de crisis zijn veel woningen aan de Costa de Almería door banken in beslag genomen. Deze villa’s en appartementen uit bankbeslag staan nu in de gedwongen verkoop. Hierdoor ontstaat er nu een kans om zeer voordelig een droomhuis te vinden aan de Spaanse kust.

Koopjes aan de Costa de Almería

12936373_original.jpg
Villa Almeria
Drie slaapkamers - eigen zwembad - 20 minuten van het strand - terras - prachtig uitzicht op de zee en bergen - magnifieke tuinen
Klik hier voor meer informatie
€ 199.500,-
11050537_original.jpg
Villa Almeria - Mojacar
Vier slaapkamers - zeezicht - vrijstaand - wandelafstand van het strand - overdekt terras - eigen zwembad - met zelfstandig appartement
Klik hier voor meer informatie
€ 795.000,-

 

Bekijk hier alle woningen aan de Costa de Almería

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x