Over Spaanse Bankkoopjes

Als partner van een aantal toonaangevende Spaanse banken bieden wij het grootste aanbod bankkoopjes, uit bankbeslag en uit gedwongen verkoop, van heel Spanje aan. Wij zijn geen gewone Spaanse makelaar, maar we werken direct samen met de banken die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van vastgoed in Spanje. Ons ruime aanbod bestaat uit tienduizenden woningen, verspreid over heel Spanje: van villa’s aan de Mediterraanse Costa’s, appartementen in steden zoals Barcelona en Madrid, Finca’s in het binnenland en huizen in de Pyreneeën. Dus wilt u een fantastisch huis in Spanje kopen met grote kortingen? Dan bent u bij ons op de juiste plaats!

Heb je een woning gezien waar je graag meer informatie over wilt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij helpen u met veel plezier verder bij het vinden van uw droomwoning in het zonnige Spanje.

Wat is bankbeslag op Spaanse huizen?

Bankbeslag is onroerend goed - van huizen, grond, villa’s tot complete bouwprojecten -  dat door de Spaanse bank in beslag is genomen omdat de eigenaar niet aan de betalingen kon voldoen. Door deze omstandigheden zijn banken dan genoodzaakt om op deze woningen beslag te leggen of de eigenaar te dwingen om snel te verkopen. Om ervoor te zorgen dat zij deze residenties zo snel mogelijk kwijt te raken, verkopen banken deze projecten aan allerlei geïnteresseerde huizenzoekers.

Op die manier hopen de banken dat ze het geld dat zij verloren aan hun leningen, weer terug te kunnen verdienen. Dit biedt kansen voor huizenkopers en investeerders in Spaans onroerend goed. Want hierdoor is het mogelijk om woningen aan te schaffen tegen een fikse korting, de prijzen liggen immers onder de actuele marktwaarde, en met de bank als eigenaar valt er goed te onderhandelen over de algehele financiering.

Waarom direct van de Spaanse bank kopen?

Wij bieden u directe toegang tot de huizen en projecten die de bank in handen heeft en zijn de snelste link naar de beste deals op het gebied van dergelijke woningen. Elke aanvraag komt meteen bij de juiste bank terecht en probeert met u de perfecte deal te maken. De voordelen:  

Het aankoopproces stap-voor-stap

 

Zoeken & vinden

U kunt zoeken op prijs, woningsoort, oppervlakte, aantal slaapkamers en op provincies en plaatsen. Woningen waar uw interesse naar uit gaat kunnen als favoriet worden opgeslagen. Klik op 'meer informatie' en vul het aanvraagformulier in.

tip: gebruik onze Koopjes Alert Service om automatisch op de hoogte te worden gebracht van nieuwe aanbiedingen afgestemd op uw zoekopdracht.

 
 

Informatie & advies

Binnen enkele dagen wordt uw aanvraag verwerkt. De Spaanse bank die eigenaar van het object is verwerkt de aanvraag. Na de verificatie van uw gegevens wordt u gekoppeld aan de geautoriseerde lokale bankpartner met kennis van het betreffende gebied. Deze neemt uw aanvraag in behandeling neemt en verstrekt meer informatie over de objecten van uw interesse. Samen met onze bankpartners streven we ernaar een lokale partner te koppelen die de taal van de aanvrager spreekt. Dit kunnen we niet voor alle gebieden in Spanje garanderen. In het geval dat er geen Nederlandstalige contactpersoon beschikbaar is spreekt de contactpersoon van de lokale partner Engels.

 

Selectie

Op basis van de ontvangen gegevens bepaalt u samen met de lokale adviseur welke woningen interessant zijn en kunt u een afspraak maken om ze te bezichtigen. De adviseur is geautoriseerd door de betreffende bank en kan alle vragen beantwoorden over de woningen, het aankoopproces en een eventuele financiering.

 

Bekijken

Om een goede indruk te krijgen van de woningen en de omgeving is een bezichtiging ter plekke noodzakelijk. De adviseur maakt hiervoor een afspraak, geeft informatie over hoe u zich het beste kan voorbereiden; van alle benodigdheden voor een eventuele aankoop tot tips over het verblijf.

 

Financiering

Desgewenst krijgt u een aanbieding voor de financiering van de aankoop van het beoogde onroerend goed. Deze financiering kan via de betrokken bank lopen, maar dit is niet noodzakelijk.

 

Aankoop

De geautoriseerde partner begeleid u in het gehele proces: het kiezen van een advocaat, het verkrijgen van een algeheel kostenoverzicht, de onderhandelingen, een bod uitbrengen, het contract opzetten, de afronding bij de de afronding bij de notaris en de registratie van het onroerend goed.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x