Gránada

De provincie Granada bevindt zich in het zuiden van Spanje, deel ervan zit langs de Costa del Sol. Het gebied heeft een prettige Mediterraans klimaat met warme zomers en milde winters. De Sierra Nevada bergketen is erg belangrijk nationaal park, met besneeuwde bergtoppen door het jaar heen.

De provincie deelt zijn naam met de hoofdstad, Granada en is de omgeving van de Alhambra, het is een van de bekenste en verfijnde bouwkundige overblijfsels van the Moorische tijden en is een populaire bestemming.

Gránada

De provincie is een geweldige plaats om te vestigen en je nieuwe huis te vinden. De meest mooie landschappen afgewisseld door grote steden die culturele en commerciële dienstverlening aanbieden, en het strandleven verandert al snel in historische bezienswaardigheden als je landinwaarts gaat.

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in gelegenheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Hier kunt u een overzicht zien van alle beschikbare panden in Granada.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x