Balearen | Koopjes

De Balearen bevinden zich in de Middenlandse zee, oost van Spanje. De eilandengroep bestaat uit 6 eilanden. met Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera als de grootste en de belangrijkste. Het Mediterraan klimaat is perfect om langs te gaan of te wonen gedurend het hele jaar, ook buiten de toeristische zomer maanden is het een goed verblijf.

De kustlijnen van de grotere eilanden bestaan uit de mooiste, witste zand stranden afgewisseld door meer toeristische stadjes. Terwijl je landinwaarts beweegt vind je meer authentieke regio's en prachtige natuur. De Balearen zijn bekend van hun maritieme dennenbossen en de grote verscheidenheid van de natuur soorten in de valleien; de perfecte plek voor te wandelen en te fietsen. Dit maakt de Balearen een geweldige plaats voor een meer actieve verblijf, naast de zon, zee en het strand waar het bekend voor staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woningen in De Balearen

  

 

Door de crisis zijn een hoop huizen nu in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa’s en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in de gelegenheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x