Madrid

Madrid is de Spaanse hoofdstad en ook meteen de grootste stad van Spanje. De stad is gelegen in het midden van het land en is een belangrijk financieel centrum van Zuid Europa. Madrid heeft een hoge levensstandaard, en in de stad kan men onder andere volop genieten van het Spaanse leven, de Spaanse keuken, kunst en cultuur.

De stad heeft een historisch centrum met een moderne infrastructuur. Lopend langs de straten kunt u genieten van de meest prachtige gebouwen, sculpturen en andere bouwwerken. Beroemde bezienswaardigheden zijn het Koninklijk Paleis van Madrid, het Koninklijk Theater en musea zoals het Reina Sofia en het Museo del Prado. Grote pleinen en indrukwekkende architectuur wordt afgewisseld door prachtige parken en tuinen zoals de bekende  Retiro Park. Dit alles maakt Madrid een zeer prettige stad om te wonen

 

Madrid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wilt u in Spanje wonen? Door de crisis zijn een hoop huizen in en rond Madrid nu in het bezit van de Spaanse bank. Hierdoor worden veel villa’s en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in de gelegenheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen.

De beste koopjes in Madrid

 

Een appartement, huis of villa in Madrid kopen? Zoek en vind hier de koopjes.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x