Palma de Mallorca

Palma de Mallorca bevindt zich op de zuid kust van het eiland Mallorca, deel van de Balaeren. Het is de grootste stad en hoofdstad van de eilandengroep. De stad is omringt door een bergketen, de keten staat ook op de werelderfgoedlijst. De stad heeft warme maar niet te hete zomers en erg milde winters.

Palma de Mallorca is een historische stad met veel Romeinse achterblijfselen, maar ook de Moorse geschiedenis is nogsteeds zichtbaar. Een interresant voorbeeld is de bekende La Sea, een kathedraal gebouwd boven op een originele moskee. Als u van deze kathedraal wegloopt komt u in een oude stad terecht die erachter ligt, een voetgangers gebied dat bestaat uit kleine en kronkeliggen straatjes.

 

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in gelegenheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Hier kunt u een overzicht zien van alle beschikbare panden in Palma de Mallorca.

 

 

 

 

 

 

Het beste koopje in Palma De Mallorca

 
Weather Today in Palma De Mallorca
Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x