Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van Andalusia en is de meest belangrijkste stad van zuid Spanje in gebieden van politiek, economie, kunst en cultuur. Het bevindt zich in een grote vallei langs de rivier Guandalquivir, en het geniet van het extreem warme klimaat met erg milde winters en lange, hete en droge zomers.

De stad bevat het grootste historisch centrum van Europa met heel veel mooie, historische bezienswaardigheden. De kathedraal Maria de la Sede is de grootste Gotische kathedraal in de wereld, gebouwt op een Moorse minaret, en ook Alcázar, een koninklijk paleis daterend uit de veertiende eeuw is zeker een bezoekje waard.

Sevilla

With an airport nearby and a railway connection to almost all cities in Spain, Sevilla is very 
reachable from any place in Spain or abroad. Making it a perfect place to stay or reside.

Met een luchthaven dichtbij en een spoorverbinding naar bijna alle steden in Spanje, Sevilla is makkelijk bereikbaar vanaf alle plkken in Spain of daarbuiten. Dit maakt het een perfecte plaats om te verblijven.

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht, hierdoor bent u nu in gelegheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Hier kunt u een overzicht van alle beschikbare panden in Sevilla zien.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x