Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van Andalusia en is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje op vlak van politiek, economie, kunst en cultuur. De stad bevindt zich in een grote vallei langs de rivier Guandalquivir, en geniet van het extreem warme klimaat met erg milde winters en lange, hete en droge zomers.

De stad heeft het grootste historisch centrum van Europa met heel veel mooie, historische bezienswaardigheden. De kathedraal Maria de la Sede is de grootste Gotische kathedraal in de wereld, gebouwd op een Moorse minaret, en ook Alcázar, een koninklijk paleis daterend uit de veertiende eeuw is zeker een bezoekje waard.

Sevilla

 

Sevilla is gemakkelijk te berereiken door de naburige luchthaven en de vlotte spoorverbinding. Hierdoor is het uitermate geschikt voor een tweede woning of voor een permanent verblijf. 

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht, hierdoor bent u nu in gelegheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Hier kunt u een overzicht van alle beschikbare panden in Sevilla zien.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x