Valencia

Valencia is één van de grootste steden van Spanje - na Madrid en Barcelona staat de stad op de derde plaats - en heeft meer dan 800.000 inwoners. De plaats ligt in de Costa del Azahar, aan de Middellandse Zee. Er is een prettig en koel klimaat met warme zomers, zachte winters en bijna geen regen. Vanwege deze weersomstandigheden is het een perfecte plek om te wonen en leven. 

Valencia onstond rond 128 voor Christus en is dan ook gekend voor haar cultuur. In de stad zijn verschillende mooi aangelegde parken en tuinen, prachtige gebouwen, kathedralen en verschillende musea te vinden. Verder is Valencia ook bekend om haar paëlla en sinaasappaelbomen. 

Doordat er verschillende bevolkingsgroepen door de eeuwen in Valencia geleefd hebben, is het nu de veelzijdige stad zoals we die kennen. Hierdoor voel je je ook snel thuis in deze stad. Naast alle bezienswaardigheden ligt Valencia nabij een 15 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden. Met de metro of auto ben je vanaf het centrum binnen een uurtje op een van de prachtige zandstranden waar de inwoners ook graag naartoe trekken.

Valencia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in gelegenheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Bekijk hiernaast het overzicht van alle beschikbare panden in Valencia en vraag gerust meer informatie aan.

De beste koopjes in Valencia 

   

Meer koopjes in Valencia zien? Bekijk ze hier

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x