Vigo

Vigo bevindt zich langs het kleine stukje van de noord-westen kust van Spanje, in de Galicia regio en het vormt een van de grootste economische middelpunten van de regio. Alhoewel het zich langs de Atlantische Oceaan bevindt, heeft het meer een Mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. Alleen de hoeveelheid regen maakt een verschil.

Vigo is een industriele stad met veel Romeinse overblijfselen die vooral te zien zijn in een stukje uit het centrum van de stad. Het historische centrum, moderne centrum en commercieel gebied zijn en klein beetje gescheiden, maar zijn allemaal interresant om te ontdekken

Vigo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verschillende museums, de stranden, universiteit en transport faciliteiten (luchthaven, trein station, snelwegen en veerboot) maakt het een geweldige stad om in te leven.

 

Door de crisis zijn een hoop huizen in spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht, Hierdoor bent u nu in de gelegenheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Hier kunt u een overzicht zien van alle beschikbare in Vigo.

 

Vastgoedkoopjes in Vigo

 

Weather Today in Vigo
Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x