Vitoria-Gasteiz

Vitoria-Gasteiz is located in Northern Spain, in the Basque country. It’s an interesting city and great to live in with a developed healthcare system and strength within the areas of architecture, modern arts and gastronomy. Therefore, Vitoria-Gasteiz is often talked about as one of the best places to live in Spain. This is probably also due to the magnificent surroundings; the city contains two cathedrals and a well preserved medieval town with little streets and big squares.

Vitoria-Gasteiz bevindt zich in het noorden van Spanje, in het Baskenland. Het is een interresante stad en leuk om in te leven met een ontwikkelde gezondheidszorg systeen en sterkte in de gebieden van architectuur, moderne kunst en gastronomie. Hierdoor is Vitoria-Gasteiz het meest besproken plekje in Spanje om te wonen. Dit komt waarschijnlijk door de indrukwekkende omgeving; de stad heeft twee kathedralen en een goed bewaarde middeleeuws dorpje met kleine staartjes en grote pleinen.

Vitoria-Gasteiz

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in de gelegheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Hier kunt u een overzicht zien van alle beschikbare panden in Vitoria-Gasteiz.

Weather Today in Vitoria
Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x